כפר סבא מתנדבת

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב twitter

ביום שלישי 9.8.2022 התקיים טקס סיום קורס חובשים בסניף כפר-סבא, הוד השרון – מרחב דרור.
את הטקס כיבדו ראש עיריית כפר סבא, מר רפי סער, סגנית ראש עיריית הוד השרון, הגב' כנרת אלישע כהן, מנהלת מחלקת קהילה והתנדבות בעיריית הוד השרון, הגב' אסנת סטוצינר, מנהלת אגף אגף שירותים חברתיים קהילתיים בעיריית כפר סבא, הגב רוזי נוימן, הגב" סילביה גלמן בקר, מנהלת מחלקת עבודהנ קהילתית והתנדבות, מתנדבי הסניף, משפחות ובוגרי הקורס.

בקורס שארך למעלה מחצי שנה, הוכשרו החניכות והחניכים כחובשים זאת לטובת התנדבות באיחוד הצלה.

תודה למדריכים המסורים, יגאל אביעד, וערן אגו על שהדריכו את הקורס, למתנדבות ולמתנדבים המסורים תמר גרינבאום ורועי בהרוזי על ליווי הקורס, לראש הסניף, עופר לוין על העבודה הבלתי פוסקת למען קידום הסניף והרחבתו.

בהצלחה למתנדבות ולמתנדבים החדשים!

דילוג לתוכן